Endast 69kr inom Sverige (Inom EU + Norge 99kr) - Leveranstid: 5-7 arbetsdagar!

Integritetspolicy

Vilka personuppgifter samlas in?

Vi samlar in och lagrar information om dig som du själv lämnar till oss, till exempel namn, leveransadress, e-post och mobilnummer. Vi samlar även in uppgifter om dina köp såsom information om köpta varor, pris och datum för köpet och eventuella returer. Om du kontaktar vår kundservice samlar vi också in dina personuppgifter rörande detta. Ovan uppgifter måste vi samla in för att kunna fullfölja våra skyldigheter mot dig som kund.

Vid betalningar när man uppger personnummer för att kunna betala med våra olika betaltjänster sparas inte personnummer, denna information lagras enbart hos Klarna eller PayPal. Vid köp med Klarna Faktura får man information om hur dessa uppgifter hanteras och godkänner dem vid köp med Klarna Faktura.

Hur använder vi dina personuppgifter?

Dina personuppgifter används till:

  • Behandling av beställningar och returer
  • Behandlingar av reklamationsärenden
  • Leverans och leveransbesked
  • Frågor via kundtjänst, t.ex. e-post och chatt
  • Utskick av nyhetsbrev

Var lagras dina uppgifter?

Dina personuppgifter som lämnas vid köp lagras i Sverige. Vid kontakt på epost eller chatt lagras uppgifterna inom EU. Vi lämnar ut namn- och adressuppgifter till våra samarbetspartner (Lennylamb, Little Frog och Wear a Baby) för att produkten ska kunna skickas till dig. Önskar du inte få din adress utlämnad till vår samarbetspartner, får du kontakta oss, så att vi får leveransen först och sedan att det är vi som skickar produkten till dig istället.


Radering av uppgifter?

Du har rätt att närsomhelst kontakta oss för att radera dina personuppgifter. Kontakta oss på mail info@babykanga.se. Observera dock att vi måste följa bokföringslagen och spara personuppgifter använda vid t.ex. köp och returer.


Ansvarig för hantering av dina personuppgifter

Babykanga är personuppgiftsansvarig och är därför ansvarig för att dina uppgifter hanteras på ett korrekt och säkert sätt i enlighet med tillämplig lagstiftning.


Cookies

Vi använder så kallade "cookies" för att få en bra funktionalitet i vår internetbutik. Vi samlar inte in någon personlig information om dig som besökare. Istället används cookies för att hålla koll på din varukorg samt komma ihåg de val och inställningar du gjort i butiken. Om cookies är inaktiverade kommer sidan inte fungera som den ska och du kommer ej kunna handla.

Hur aktiverar jag cookies?
Leta under "inställningar" alternativt "säkerhetsinställningar" i din webbläsare. Det ser olika ut i olika system.