-10% rabatt på alla amningskläder You&Milk - Select language and currency at the bottom of the page.

Storleksguide

Hur väljer du den perfekta storleken?

 

Vävd sjal

Ditt val av sjalstorlek beror på föräldern som bär - inte av bebisen.

Du måste komma ihåg att vissa sjalar kommer att "äta" mer och andra mindre lindningstyg.

Det finns 7 sjalstorlekar att välja mellan, men dessa fem är dom vanligaste:

Storlek 4 - (längd 3,6 m, bredd 0,6 m - 0,7 m) är lämplig för följande bärning: känguru bär, höft känguru bär och enkel rygg bär.

Storlek 5 - (längd 4,2 m, bredd 0,6 m - 0,7 m) är perfekt för liten och kort person

Storlek 6 - (längd 4,6 m, bredd 0,6 m - 0,7 m) är perfekt för genomsnittlig byggd person (upp till storlek 42/44 (14/16)

Storlek 7 - (längd 5,2 m, bredd 0,6 m - 0,7 m) är perfekt för personer som bär storlek 42/44 (14/16) och större och även för en lång person (kvinnor över 178 cm lång och män över 185 cm lång - även smal byggd)

Storlek 8 - (längd 6,0 ​​m, bredd 0,6 m - 0,7 m) är perfekt för större föräldrar och för en fancy finish

 

Tänk på!

Tyg kan krympa i cirka 7-9% under första tvätt.

Exempel på olika längder och knyt.

 

Elastisk sjal

Det finns en standardstorlek på en elastisk sjal som passar föräldrar i olika storlekar och former (kom ihåg att den maximala vikten är 10 kg):

Storlek L - (längd 5 m, bredd 0,52 m - 0,55 m)

 

Ringsjal

De finns i flera storlekar beroende på tillverkare - Lenny Lamb har 1,8m (standard) och de går att specialbeställa som 2,1m. Little Frog har två storlakar 1,7m och 2,1m, Vanamo har tre storlekar 1,7, 1,9 och 2,1m. Sedan Yaro har en storlek på 2. Den mest universella storleken på ringbanden är storlek 1,8 m.

De är 0,6 m - 0,7 m breda. Perfekt för alla. Ringsjalar kan användas för barn upp till 15-20 kg beroende på hur tjock sjalen är.

Kom ihåg att sjalar är kemiskt bearbetade i slutliga tillverkningsstadier, så att de kan krympa lite under den första tvätten (7-9%).

När du väljer en sjal är det barnets ålder / storlek som är det viktigaste.

 
LennyUpGrade Carrier


LennyUpGrade är en justerbar sele som växer med barnet och dess form passar perfekt till barnets och föräldrarnas kropp. Några stegjusteringsmöjligheter för panel- och axelremmar garanterar perfekt passform och korrekt, ergonomisk position för barnet.

LennyUpGrade carrier kan du bära ditt barn säkert från den andra levnadsmånaden (från vikt 3,5 kg) till vikt 20 kg. Du kan bära ditt barn framåt från den andra levnadsmånaden och på ryggen barn äldre än fyra månader.


LennyPreschool Carrier

LennyPreschool är en justerbar sele som växer med barnet och dess form passar perfekt till barnets och föräldrarnas kropp. Några stegjusteringsmöjligheter för panel- och axelremmar garanterar perfekt passform och korrekt, ergonomisk position för barnet.

LennyPrechool carrier är för förskolebarn. Passar för storlek 86 till 122, ålder ca 1-5 år. Kan bäras både fram och på rygg.


LennyGo Ergonomic Carrier

Vi rekommenderar att du använder den här selen från det ögonblick då ditt barn kan sitta utan hjälp. Generellt sett är babystorlek det som betraktas som standard. Toddlerstorlek är utformad för äldre barn - vanligtvis 1,5 år och framåt. Men barnets ålder och vikt är inte de enda avgörande faktorerna eftersom barn uppenbarligen skiljer sig från varandra. Botten på panelen bör inte vara bredare än avståndet mellan barnets knän. Helst bör panelens kanter ligga under ditt barns knän.


LennyHybrid Standard/Preschool Carrier

LennyHybrid är en justerbar sele som växer med barnet och dess form passar perfekt till barnets kropp och föräldern. Några stegjusteringsmöjligheter för band- och axelband som garanterar perfekt passform och korrekt, ergonomisk position för barnet. I LennyHybrid standard carrier kan du bära ditt barn säkert från första livsdagen (från vikt 3,5 kg) till vikt 20 kg. Du kan bära fram och på rygg från > 4 månader. LennyHyrid Preschool är för förskolebarn, som är i storleken 86 till 122. Ålder ca 1-5 år.


Lenny Buckle Onbuhimo Carrier

Denna transportör är utformad för barn som redan kan sitta utan hjälp. Det används oftast för ryggbär. Lenny Buckle Onbuhimo finns i två storlekar Standard och Toddler. Standardstorlek är en universell storlek på selen - den passar ett spädbarn (som redan kan sitta utan hjälp) såväl som ett äldre barn. Toddlerstorlek är utformad för småbarn över två år, men den har en panel som kan justeras i sin bredd - detta gör Lenny Buckle Onbuhimo till en verkligt universell sele.


Wrap-Tai Carrier

Detta är en speciell typ av sele eftersom den kan användas tidigare än andra selar. Detta beror på omslagsremmarna som också stödjer ditt barns kropp på sidorna. Botten på panelen bör inte vara bredare än avståndet mellan barnets knän. Helst bör panelens kanter ligga under ditt barns knän.