-10% rabatt på alla amningskläder You&Milk - Select language and currency at the bottom of the page.

Om Baby Kanga

Baby Kanga startade april 2020 - då slog webbutiken upp sina portar. Men drömmen att starta en webbutik med bärselar och sjalar, startade redan 2016 när jag fick mitt första barn.
När man stod där med det sköraste man har i sin famn, var det så viktigt att hitta en bärsele som var både skön för mig, men det allra viktigaste var såklart att min dotter satt helt ergonomiskt i selen. Jag ville inte att hon skulle få några höftproblem pga att hon hade suttit fel. Så där och då började drömmen om att just äga en egen webbutik (och kanske i framtiden en fysisk butik) med bärselar och sjalar. Att hjälpa mammor och pappor att bära sitt barn på ett säkert sätt.

Jag kom i kontakt med Lenny Lamb mars 2020, som ville starta ett samarbete direkt. Vilket gjorde mig oerhört glad. Så det fanns inget mer att fundera på. Så det var bara att trycka på knappen!

Hösten/vintern 2021 utökade vi sortimentet med två leverantörer Little Frog och Wear a Baby (som har Vanamo och Wompat). Vi hoppas såklart att det blir fler samarbeten här framöver. Vi har några på önskelistan. Men vi måste växa lite till innan vi kan ta in fler leverantörer.

Det är med glädje när jag skriver ner dessa rader, min dröm har gått i uppfyllelse. Man ska aldrig sluta drömma och hoppas. Ibland kan drömmen faktiskt slå in.

Jag hoppas att du kommer älska din bärsele/sjal från LennyLamb, Little Frog och Wear a Baby lika mycket som jag gör. Men skulle det var så att det dyker upp något, som du inte är nöjd med eller undrar över. Så tveka inte att kontakta oss på info@babykangacarrier.se. Så ska vi hjälpa dig tills du känner dig nöjd! För det är som sagt det finaste och sköraste du har som du ska bära i din famn. Då vill vi att du ska känna dig 100% trygg med våra produkter.

//Charlotte - Ägare