-10% rabatt på alla amningskläder You&Milk - Select language and currency at the bottom of the page.

Wompat LITE: förberedelser och justeringar

Justering av panelens bredd och höjd
Justera panelen smalare med justeringsbältet som följer med bärselen. Panelen ska gå från bebisens knäveck till knäveck men inte längre eftersom bebisen ska kunna böja sina knän.1. Placera justeringsbältet runt den nedre delen av panelen och dra åt remmarna så att bältet stannar på sin plats medan du sätter på bärselen. Den breda tygdelen av bältet ska sitta inuti bäraren och spännet på utsidan.2. För ett nyfött barn, dra åt justeringsbältet så hårt som möjligt och placera bältet lite högre - ungefär i mitten av panelen eller över den vita varningsetiketten. På så sätt kan du justera höjden på panelen mer lämplig för ett nyfött barn.


Förberedelse av axelband
Fäst spännena på axelremmarna på deras motsvarigheter på sidorna av panelen. Se till att de svarta banden inte är vridna.

Spännena kan justeras i två riktningar. Nedan visar vi hur du bör justera remmarna innan du sätter på bärselen. På så sätt blir det lättare att göra den sista åtdragningen senare när barnet sitter i bärselen. Du behöver inte försöka dra åt några remmar på ryggen vilket kan vara svårt. Wompat-bärsele kan alltid justeras genom att dra remmarna framåt.3. När du bär baby framtill, dra åt det svarta bandet som löper från spännet mot axelremmarna - spännet kan placeras till exempel 10 - 15 cm från änden av axelremmen. Prova olika inställningar för att hitta en passande justering för dig. Justera båda axelremmarna på samma sätt. Lossa det svarta bandet som löper mot sidan av panelen.4. När du bär barnet på rygg, dra åt det svarta bandet som löper från spännet mot sidan av bärselen. Du kan till och med dra åt detta band helt så att spännet kommer att placeras precis bredvid sidan av panelen. Lossa bandet som löper från spännet mot axelremmen. Justera båda axelremmarna på samma sätt.


Justering av axelremmarna för en liten förälder
En petite förälder kan behöva justera axelremmarna kortare för att få bärselen tillräckligt tight. Dra åt PFA-spännena på toppen av axelremmen och vik det extra tyget under panelen.Tips om hur du använder bröstremmen/halsremmen
Wompat LITE bärsele kommer med en avtagbar liten bröstrem eller nackrem som hjälper till att hålla axelremmarna på plats. När du bär barnet framtill kommer remmen att sitta på din övre rygg. Och när barnet bärs baktill kommer remmarna att vara över bröstet. Ibland kan remmen glida från sin plats och hamna i fel position. Du kan enkelt låsa remmen runt axelremmarna genom att justera de små glidspännena på varje sida av nackremmen. Dra skjutspännet mot axelremmen så att länken runt axelremmen blir tätare. Du kan byta plats på remmen fritt och prova vad som fungerar bäst för dig. Vanligtvis framtill bär den mest optimala platsen för nackremmen mellan axelplattorna på övre delen av ryggen.